#IT Factory De IT hotspot van de regio

IT Factory wordt nieuw gebouwd, speciaal voor IT (gerelateerde) organisaties. Een omgeving waar ambitieuze IT organisaties in een innovatieve, levendige omgeving werken aan (de toekomst van) IT.

IT Factory motiveert samenwerking tussen scholen en het bedrijfsleven,
door zich te vestigen tussen de grootste IT opleidingen in Zwolle.

IT Factory, de IT hotspot van de regio en broedplaats voor ambitie en talent!

Partners

#Opdrachtgever

Junco B.V.

Junco ontwikkelt, realiseert en exploiteert vastgoed en richt zich op het ontwikkelen en realiseren van projecten in binnenstedelijke gebieden.
#Ontwikkelaar

Kreator ontwikkelaars & adviseurs

Kreator ontwikkelt veelal complexe projecten, onderscheidend met visie op de toekomst. Optimale synergie tussen de locatie, het gebouw, gebruikers en het rendement is veelal de uitdaging.
#Architect

LEVS

LEVS is een zeer gerenommeerd en al decennia bestaand architectenbureau uit Amsterdam. Het werkterrein van LEVS architecten is veelzijdig, op verschillend schaalniveau en opdrachten worden uitgevoerd in Nederland, Rusland en Mali.
#Aannemer

Goossen Te Pas Bouw

Goossen Te Pas Bouw is een ontwikkelende aannemer actief in vele marktsegmenten. Hun kracht is de diversiteit aan opdrachten van zowel nieuwbouw, renovatie als vastgoed onderhoud.
#Verhuur

CBRE

Onze missie is het creëren van meerwaarde voor uw vastgoed en huisvesting. We doen dit voor eigenaren, gebruikers en financiers van commercieel vastgoed. Als strategisch adviesbureau met experts op alle terreinen bieden wij u dé oplossing voor uw vraagstuk vanuit een integrale visie. U profiteert van onze gedegen marktkennis, internationale netwerk en schaalgrootte. Samenwerken op het gebied van vastgoed levert dan werkelijk toegevoegde waarde.
#Verhuurcoördinator

REBO Groep

REBO vastgoed is een landelijk werkende makelaar en vastgoedmanager en al ruim 50 jaar actief in dit werkveld.
#IT-conceptengineer

IT Performance House (ITPH)

ITPH is een van de founders van het businessconcept. ITPH helpt bedrijven en organisaties beter te presteren met IT en organiseert en faciliteert opleidingen en trainingen. ITPH werkt samen met grote private IT-bedrijven, maar ook met opleidingsinstituten in de directe omgeving zoals Deltion College en Cibap.
#Verhuurconsultant

Huis van Verhuur

Huis van Verhuur is vanaf het begin betrokken bij het plan en adviseert over de verhuurbaarheid en de commerciële marktconformiteit van het plan.
Wilt u huren?

Geïnteresseerd in ruimte?